033 211 00 67       

Winnaar van Nijkerk (meeste stemmen | hoogste waardering)

3e van Nederland: Vakjury Award beste Restaurant!

Reserveer hier jouw tafel

UIT ETEN IN NIJKERK BIJ GASTROBAR CHEZ NAGHMEH

Wil je uit eten in Nijkerk? Dan ben je van harte welkom in Gastrobar Chez Naghmeh! In ons restaurant kan je heerlijk eten in een ongedwongen setting. Wij schotelen je de lekkerste gerechten voor, voornamelijk afkomstig uit de mediterraanse keuken. In ons restaurant speelt beleving een belangrijke rol. We bieden je een unieke beleving door middel van onze wereldgerechten, maar ook met de unieke ambiance in ons restaurant.

Heerlijk uit eten in Nijkerk?

Opzoek naar een restaurant in Nijkerk? Bij Gastrobar Chez Nachmeh kunnen we je tal van verschillende wereldgerechten voorschotelen! Zo vind je op onze menukaart onder meer kreeft, oesters, kaviaar en champagne. De kreeften en oesters worden vers bereid in ons restaurant in Nijkerk. Je wijst zelf de kreeften en oesters aan die we voor je mogen bereiden. Dat gebeurt vervolgens in onze open keuken.

Naast kreeften en oesters, kunnen we je nog veel meer bijzondere gerechten aanbieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van escargots of kalfsmedaillons? Je kan onze online menukaart bekijken om een indruk te krijgen van de gerechten die we serveren. Omdat we met dagverse producten werken, is het actuele menu seizoensafhankelijk en kan het menu iets afwijken.

In ons restaurant in Nijkerk komt je helemaal tot rust!

Ons restaurant in Nijkerk is ruim opgezet en heeft een rustgevende ambiance. Je krijgt hier alle tijd om te ontspannen. Veel van onze gasten blijven urenlang genieten in de gastrobar. Tussen de gerechten door kan je in alle rust een drankje doen. Ons doel is om je echt een avondje uit te bieden. Komt jij bij ons uit eten in Nijkerk? Dan wordt je de hele avond lang vermaakt. Je hoeft zich geen moment opgejaagd te worden en kan in principe zelfs tot sluitingstijd blijven! Terwijl je in ons restaurant bent, hebben we veel persoonlijke aandacht voor jij en jouw gezelschap.

Onze gastrobar in Nijkerk heeft 60 zitplaatsen. In het midden van ons restaurant vind je een ruime tafel met plek voor 15 mensen. Deze tafel is ideaal voor grote gezelschappen, maar je kan hier ook aanschuiven met een klein gezelschap. Hier kan je gezellig in contact komen met andere mensen die een avondje uit eten zijn in Nijkerk.

Een uitgebreide collectie wijnen en bieren

Als gastrobar in Nijkerk bieden we je een ruim assortiment aan verschillende wijnen en champagnes. Heb je vragen over de herkomst of de smaak van onze wijnen? De sommelier kan je alles over de verschillende wijnsoorten vertellen. Ook kan de sommelier je adviseren over welke gerechten en wijnen goed samengaan.

Naast dat we je een ruime collectie wijnen kunnen aanbieden, kan je in onze gastrobar in Nijkerk Italiaans bier van de tap krijgen. Daarnaast hebben we diverse speciaalbieren waar jij uit kunt kiezen.

We ontvangen je van harte in dé gastrobar van Nijkerk

Benieuwd naar onze gastrobar en wil jij een keer langs komen? Dan ben je van harte welkom! Ons restaurant is geopend van donderdag tot en met maandag. Neem gerust contact met ons op om een tafel in ons restaurant te reserveren.

RESERVEREN

Reserveren kan via de mail of telefoon.

Wij zijn woensdag t/m zondag vanaf 16:00 uur bereikbaar op:
033 211 00 67

Meer weten over het organiseren van een feestje bij ons?
Vraag ons naar de mogelijkheden of kom gerust even binnenlopen.

Mailen naar info@gastrobarcheznaghmeh.nl mag uiteraard ook altijd.
Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

private dining beschikbaar voor zes personen
Naam(Vereist)